O LITE MER


Videoblogg med älsklingen


STALLET

hejsaaan :)
 
Idag har jag vart i skolan, efter skolan gick jag och hämtade Moa, sen gick vi till stallet eftersom hon rider på måndagar. Men jaja, hon red på Tamino, och det gick riktigt bra, eller det såg iallafall riktigt bra ut! Men jaja, efter hennes ridning stannade vi kvar ett tag i stallet, hjälpte till att ta in hästarna från hagen osv. Men ja, sen gick vi hem & åt, annars har vi bara suttit här i soffan. Men jaja snart ska jag hoppa in i duschen, uppdaterar mera imorgon, tror till o med att ni får videobloggen imorgon efter jag har vart hos Fingal. Men jaja, hörs sen! Puss! 

HEJ ALLA KOMPISAR.

Just nu sitter jag inne på min brorsas dator i hans rum med han och Thomas, vi har kollat på skräckfilm, Women in black, SKITLÄSKIG.. Men ja, idag har jag vart hos mina småkusiner, sen åkte jag till Solna o mötte upp Thomas, sen åkte vi till Declathon & bytte mina ridhandskar och Thomas köpte ett ridspö till mig ! :D Skitgulligt verkligen, sen till middag åt vi pizza & det var mys. Imorgon ska vi måla om i vardagsrummet & i hallen, lägger upp före och efterbilder sen! Aja videobloggen kommer på tisdag, puss! 

Så dålig

På att uppdatera jag vet, men jaja om jag gör det så gör jag det imorgon! Puss alla


VIDEOBLOGGEN

får ni tyvär imorgon... Orkar inte göra en nu, så ja jag gör en imorgon! PUSS

På väg till Fingal

Ni får videoblogg när jag kommer hem! Puss


SKOOLAAAN

Men gud vad det är tråkigt.....
onödigt inlägg i know hejdo

Tråkigt.

Shoo bre, just nu sitter jag i min säng, och gör absolut ingenting. 

Idag har jag vart i skolan, skitkul... fast nej.. Nej men sen så åkte jag till bromma där mamma var, och vi handlade lite mat & kollade på möbler. fick även lite nya ridkläder! :D Men jaja, sen har jag bara vart hemma tror jag, har vart rätt skönt faktiskt. Men jaja, förlåt för att jag inte har uppdaterat någonting senaste dagarna, har inte orkar eller vetat vad jag skulle blogga om.. Men jaja, vi hörs imorgon nu ska jag plugga.

Ridkläderna: Jag fick en tröja, ett par skor, två par strumpor, ett par byxor & ett bar hanskar.

dock ska jag byta hanskarna eftersom höger & vänster handen inte var samma storlek.  


BAAB!♥


Fingal ♥

hej mina fina, var hos Fingal idag & min lillasyster Moa följde med och red lite! Men jaja, jag åkte dit direkt efter skolan & kom hem typ nyss. Sitter och snackar i telefon med Thomas, ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag sova. puss

Matte --..--


Blogg fuckar

Haha det går skitsegt för mig.. Det tar typ hur lång tid som helst att lägga upp ett inlägg från mobilen, och när jag väl gjort det och ska in och fixa lite på datan så kommer det aldrig upp i arkivet... -.- Skit irriterande jag sitter typ hur länge som helst och bara väntar på att det ska komma upp men det kommer aldrig upp.. Aja jag fixar det när det kommer upp, om det kommer upp.. Jaja skit i det nu.
 
Idag har jag vart i skolan, som alltid haha nej men efter skolan gick jag med Moa till stallet, skitmysigt! Hon red på Big Ben, en utan mina favorit ponny haha, så ja, han var verkligen skitmysig, och jätteduktig. Moa var också skitduktig! men jaja, sen gick vi hem, vi har pluggat och ätit, och typ bara chillat. Myyys. Nej men snart ska jag kanske till Thor, för det är en massa folk där och han bor 1 min från mig, så jag kanske tittar förbi där en snabbis sen. Thomas är blandannat där. Så jaa, sedan ska jag typ duscha och sen sova! Vi hörs sen. 
Big ben. ↑
Bild från idag. 

Min söndag.

Hej mina fina. 
 
Idag har jag absolut inte gjort någonting, seriöst alltså. Har bara vart hemma med Moa hela dagen, typ kollat på tv & vart och handlat lite grönsaker... Men jaja, alla behöver väl en sådan dag någon gång ibland? Dock har jag mina sånna dagar alldelles för ofta.. :/ 
Men jaja, imorgon ska jag till stallet med Moa, hon ska ju rida imorgon så ja, jag följer med henne som vanligt. :) På tisdag ska jag bara vara med Thomas tror jag, vet inte om vi gör något speciellt men kommer iallafall vara med han! Och ja, på onsdag ska jag till Fingal, och Moa följer med mig & det kommer bli roligt. På torsdag ska jag träffa Julia, vet inte vad vi ska göra men ja.. Sen helgen kommer som den kommer. :) Men jaja, nu ska jag typ duscha & grejer. Puss 

:D

 

HJÄLP MIG!!

Jag ska färga mitt hår.. Men kan verkligen inte bestämma hur... 
lite brun/rött
bara brunt
mörkblont
mörkt+ Dip dye
blont + dip dye
Som jag har nu
 
 
SNÄLLA KOMMENTERA VAD NI TYCKER, JAG HAR BESLUTSÅNGEST !!!

Fikar


Bio snart

Med min mormor och storebror!


@Thomas place

Sho bre, just nu sitter jag hos Thomas med han och Thor, vi kollar på xfactor och bara chillar! Skitmysigt! Men ja, ska ju sova hos thomas somsagt, så jaa.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Vi har köpt godis så jaa... Vi ska väl mysa ikväll! Jaja uppdaterar imorgon! Pusshej!
jag och älskling Alessia typ i somras, innan sommarlovet, eller på valborg eller något! Längesen iallafall.
 
haha liten Julia.. :p

IT'S FRIDAY!!!

HELLUUU!! 
Jag är så glad, för det är freeeedaaaag! hehe nej men jag ska inte göra något speciellt, just nu kom jag nyss hem, Thomas är med mig. Jaja snart ska vi till Thor, och leka med hans hundar haha nej men vi ska vara lite med Thor! Men jaa.. Vad ska ni göra idag då? Ska ni göra något roligt? hähä, ikväll sover jag hos Thomas, kommer bli skytmysigt, han har precis möblerat om sitt rum, köpt nya möbler och allt, och det är verkligen skitbra! Jaja, jag uppdaterar senare i guess! :) Här får ni en liten låt, som handlar om fredag hahaha...

VIDEOLOGG MED THOMASITO !


Godnatt :)

Nu ska jag unna mig lite med grabba och tv! Mys. Dock kommer jag gå runt och lukta fisk imorgon haha!;)


Följ mig på instagram

Om du vill se mer bilder på mig! :) heter juliakidrauhl


Älskling

ÅÅH MIN FINA FINGAL! 


Sho fläta


Dagens


JAG VILL HA

NYA RIDKLÄDER!!!!!!!

SÅ GÅRE

när man attakerar djur.. 

XFACTOR

hej mina fina. 
 
Just nu sitter jag i soffan och kollar på gammalt & inspelat avsnitt ac xfactor. Samtidigt sitter jag med datan i knät och kollar lite på hästprylar.. Hittat rätt mycket jag vill ha & behöver.. Mamma sa att vi ska till en affär någon dag som ligger i bromma och shoppa. Men jaja nog om det. 
Idag har jag bara vart hemma, eftersom jag har haft sån jävla mensvärk att jag inte kan gå, så jag gick inte till skolan. Menmen, imorgon är det skola igen. Jaja, imorgon efter skolan så åker jag direkt in till Fingal, kommer bli skitkul! Hähä... Nej men ja jag längtar som fan tills imorgon och till en jävla massa annat haha! Jag äääär så lyckliiig! Hahahaha vad töntig jag är.. Jaja uppdaterar seeen eller imorgon puss! 
Skitful hahahha
Fingal <3

HELLO MY BLOGLÄSARE


MENSVERK!!!

Asså ÅÅÅH!!! 
Mensverk är nog det värsta som finns, allvarligt. 
Just nu ligger jag i sängen och vill bara döö för jag har så jävla ont.. -.- Den går aldrig över. asså ååh fuck mens.
men jaja nog om det..
Idag har jag vart i stallet, som jag sa tidigare idag, sen gick vi hem, åt, gjorde ingenting förutom att ligga i sängen och ha ont... Hehe.. Men iallafall nu ska jag inte tråka ut er.. Men vet någon av alla er mina fina hur man får bort mensverken snabbt??· Har verkligen testat allt och har ingen alvedon hemma.. Vad ska jag göra? 
jaja jag ska inte klaga, det finns många som har det värre! men kommentera om ni vet något bra sätt!! Puss
ja... vad ska man säga??

 
Kezo älskling
Den är INTE redigerad, fuck er som säger det.. Jag har bara lagt till instagram effekt! 
HAHAHAHA igår när jag kikade med Nasim..  man undrar ju vad han gör med sina husdjur... 
'Kikade' låter helt fel.. Men vi skrev med varandra på KIK!! ;)
 

VIDEO BLOGG

 
OCH NEJ JAG LÄSPAR INTE!!!