Allt är bara så perfekt just nu.

På riktigt, jag tror aldrig jag har vart lyckligare. 
På onsdag börjar jag bli medryttare till Fingal, kommer vara det varje onsdag♥
På höstlovet ska jag till Gotland♥
Jag har välrdens bästa pojkvän♥
Jag ska till Spanien i 3 veckor med Thomas♥
Jag bråkar inte med någon♥
Jag har fått 2 nya jackor, ska även få 1 till♥
Det går bra i skolan♥
 
 
ÅÅÅH ÄLSKA LIVET ♥

Mataffären med mamma


I VÄNTAN PÅ THOMAS.. -.-

Ja han är så seg så, haha nej men det är inte hans fel. 

HEMMA

Hej, just nu är jag hemma, jag har vart i centrum med Ebba och Victor! GUUUD jag tror inte att jag har skrattat sådär mycket på länge! Men iallafall jag kom nyss hem typ, och snart ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag fixa mig och dra iväg till Thor :) Men iallafall, ikväll ska jag och Thomas vara hos Thor, det kommer vara lite folk där och det blir trevligt :) Men jaja, uppdaterar senare eller imorgon! Puss 

Ny jacka

Fick av Thomas :)


Svenska

Hej hopp, just nu sitter jag på svenskan och vi läser högt haha, men jaja kbry puss


Thomas.

Nu ska jag skriva lite om Thomas. 
Han är världens bästa pojkvän, även om jag och och han bråkar ofta så löser vi det alltid. Det slutar oftast med att det är han som kommer och säger förlåt. Han är den första killen som gråtit framför mig, för att han har vart sårad eller för att vi bråkar osv. Han finns alltid för min, han är verkligen världens underbaraste. Det finns ingen bättre än han. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, jag skulle inte klara mig, han är mitt allt. Och jag menar verkligen det. Han är min bästavän, han är som en bror för mig, samtidigt som har är killen jag älskar. 
14 april 2012 är verkligen bästa dagen i hela mitt liv. ♥

NEW IN

50kr styck på H&M


På NO:N


BTW...

Min design håller på att fixas :)

RUBRIK SAKNAS

Hej mina fina, förlåt för att jag har uppdaterat dåligt, men igår orkade jag verkligen inte, och idag har jag gjort annat. Men iallafall, igår höll jag på att flytta typ, eller asså med min lillasyster och hennes mamma! Så jaa det var typ det enda jag gjorde igår, helt seriöst haha! Men iallafall idag har jag vart i skolan, efter skolan gick jag hem och städade mitt rum, sen åkte jag Moa och Lena till Huvudsta och kollade på en soffa! Sen köpte vi hem glass och sushi och käkade det! :) Sen har jag pluggat och spelat sims haha! :D 
Men iallafall, imorgon ska jag fortsätta flytta. Jag får trotsallt pengar för det så det är ju endå värt det ;) Men aa på fredag ska jag träffa Victor från min gamla klass i Råsundaskolan, och jaa vi ska väl in till stan och han ska handla lite grejer, sen någon dag i helgen ska jag och Thomas hem till Thor och ja.. Det ska bli kul :) Det blir av antingen på fredag eller lördag, ska snacka med honom imorgon i skolan! :) 
Men iallafall, på höstlovet ska jag och Moa till Gotland, vi ska till Alva, kommer bli grymt kul!
Hon har höstlov v.43 medans vi har det v.44, så vi ska dit till vårt höstlov och ta hand om hennes hästar medans hon är i skolan, sedan ska vi umgås med henne såklart! :D Kommer bli skitkul och jag längtar skitmycket! Men iallafall nu känner jag att jag skriver rätt mycket som ni inte bryr er om haha.. Men ska hoppa in i duschen nu, skriver imorgon! Puss :)

STÄDA STÄDA STÄDA!!!

Ska städa mitt rum nu, jag lovar att uppdatera senare! 

Gud vad längesen..


åååh gammal men kärlek


Godnatt!

Helt nyduchsad, osminkad och hur ful som helst, men jag bjuder! Godnatt!


Måndags mys


Stallet med Moa

Hunden Theo. 

jag och älskade Kezo

Moa & Tamino

Moa & Tamino

Jag och Kezo.


Godnatt

Nu ska jag plugga lite mera, sen ska jag sova! Puss och godnatt! 

Längtar


PLUGGA PLUGGA PLUGGA


ÄNTLIGEN VIDEOBLOGG.

ja det låter som om jag läspar men det gör jag inte, det är min mic som fuckar upp min röst. 

Thomas är arg och ledsen


Älskling


We're the perfect two ♥

Älskling, den här bilden togs 14 april 2012, samma dag som vi blev tillsammans. Fast vi var inte tillsammans när den här bilden togs. Jag kommer ihåg dethär, det var samma dag som du kom hem från Spanien, jag hade saknat dig så. Jag kan inte fatta hur fort tiden går?! Den här bilden känns som igår, jag kommer ihåg exakt allt från den dagen. Samma kväll sov jag hos dig, och det var på kvällen som vi blev tillsammans, bara någon timme innan bilden är tagen så mötte du mig och Julia. Asså tänkt att det har gått mer än 5 månader?!?! Kan inte fatta det. Älskling du får aldrig lämna mig, jag älskar dig så... Mitt allt. ♥
 

LÖRDAG.

Hej mina fina.
 
Thomas hade tydligen bloggat igår när jag hade somnat? Tycker att det är sjuk gulligt och jag blev nästan tårögd. Men iallafall, igår försökte jag och Thomas att Video Blogga, men det gick inte.. Asså jag kan göra videon men det går inte att lägga upp på bloggen... Aja, vet inte riktigt hur jag ska lösa det, jag kanske för ett nytt konto. Men jaa, idag är det lördaaaaaag! Imorse vaknade jag vid typ 6, eftersom jag la mig så tidigt igår, men jag var skittrött! Det var en massa bråk igår med Thomas, men allt är löst nu. Nu ska jag plugga och äta något, sen ska jag väl till thomas eftersom hans mamma fyller år! Aja bloggar sen tror jag, puss! 
Älskar dig, Christoffer Jönsson Edström, världens finaste bror ♥

Beautiful


Julia du är mitt allt // Thomas


 
Hej Julia's läsare, jag passar och skriver lite  om henne eftersom hon sover..
 
Julia är det bästa som har hänt mig, det bästa jag har, jag skulle aldrig klara mig utan henne, hon betyder allt för mig, hon är helt underbar, helt perfekt och hon finns ALLTID där för mig..  Vi brukar bråka men vi blir alltid sams tills slut, jag vet inte vad jag skulle göra om hon gjorde slut med mig.. skulle seriöst begå självmord.. hon är anledningen jag lever, hon är mitt allt, jag älskar henne mest av allt, kommer alltid att göra det, kommer ihåg när vi blev tillsammans 14-4-2012 den var seriöst den bästa dagen! jag var överlyklig, kunde inte sova den natte, jag bara låg där i typ 2 timmar och kolla på henne när hon sov hihi^^ kommer alltid komma ihåg det.. 
 
Julia jag älskar dig! <3
 
 

THOMAS BLOGGAR HAHAH

Hej alla Julia's läsaren. just nu är jag med min älskling och myser! hahahaha jag får mysa med henne det får inte ni nananana aja hejdå ni va tråkiga! :D // Thomasito!

SVENSKA


Ni tror att det är enkelt huh?

 
 
 

Barnvakt bitcheees

Hej, just nu sitter jag med Moa, eftesom jag ska vara barnvakt åt henne idag. Hon kom nyss hem, så allt vi har hunnit göra är att bara snacka typ. Senare kanske vi spelar sims, gör läxor eller någonting hähä, jag och Moa är nog dom största sims nördarna som finns.. Skulle fan tro det faktiskt... Nej men nu ska vi göra någonting annat, puss hejdo 

TILLFÄLLIG DESIGN.

så trött på den gamla.. Nu ska jag fixa en ny, kanske tar ett tag men ni får stå ut med den jag använder sålänge! Puss :*

Godnatt mina fina


Nyduschad


Hej, idag red jag hos Michelle igen, det var så sjuukt jävla kul asså haha! Nej men aa efter skolan gick jag hem en snabbis sen åkte jag till Michelle och efter det hem bara. Kom hem vid 20.30 o då åt jag och sen så har jag inte gjort något mer, kanske ska få bli medryttare till Figge, Williams ponny, ifall jag får skulle det vara så sjukt awesome alltså, skulle vara så grymt glad! Men aja vet inte vad jag ska blogga om, bloggar imorgon Puss

Home bitcheees.

Hello my darlings. 
 
Idag har jag ju vart i skolan som vanligt, skittråkigt jag vet hähä nej men efter skolan så gick jag hem till Thomas och vi bara chillade lite, gjorde läxor osv. Ingenting speciellt. Sen runt 19.30 någongång så gick vi hem till Thor, Daria var där också och vi satt bara och umådes lite, kolla på tv, inte heller något speciellt. Sen gick jag hem vid typ 22.15, och nu är jag hemma och har inte gjort någoting speciellt sen jag kom hem, hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig snart, lite tidigare än vanligt men vill vila ut! Men iallafall, imorgon ska jag somsagt rida hos Michelle, ska bli så sjukt kul, verkligen! Ja men vet inte riktigt vad jag ska skriva nu... Men PUSS.


Trött tjej!

I AM REALLY REALLY SORRY FOR MY BAD UPDATE.
Men har verkligen inte haft lust..
Aja kan berätta några dagar lite kort, i fredags sov jag hos thomas och sen på lördagen var jag på grönan med min familj, på söndagen gjorde jag inte ett piss och idag har jag vart i stallet med moa och pluggat. Ja o såklart skola då men den är så tråkig. Aja imorgon ska jag väl vara med thomas eller ngt, och på onsdag ska jag rida hos Michelle igen! WIHO så överlycklig! Ne men på torsdag så ska jag passa Moa, så chill asåå. Nej men jag vet verkligen inte vad jag ska blogga om såå... I AM OUT.

 

right now. 

Jag och Thomas i fredags när vi hade 5 månader.

Kezo♥


Fråga till er mina fina!!

Tycker ni att jag lägger ut för lite bilder på mig själv? SNÄLLA KOMMENTERA!!!

Torsdag 13 September 2012

Imorse när jag vaknade gick jag till skolan och ja, var i skolan haha.. Nej men efter skolan gick jag hem en snabbis och tog en macka och fick lite pengar av mamma, sen åkte jag och träffa Michelle, och vi gick hem till henne skötte om hästarna och sen så red jag :D Jag hade ju tänkt börja rida igen, fast på ridskola dåra, men tänkte somsagt kolla hur duktig jag fortfarande var, och njaa jag var inte så speciellt bra, men jag fick världens finaste ponny iallafall! Haha nej men jag ska börja rida iallafall, ska be Michelle hjälpa mig lite så att jag blir bättre, sen så ska jag rida! Det var min dag iallafall, åkte hem vid 7, kom hem vid 8, åt typ nyss och ja har bara tagit det lugnt! Jag ska hoppa in i duschen snart iallafall och här har ni en låt som jag faktiskt lyssnar på just nu! Puss!
 

♥Chris Rene♥

 
 
Jag kommer ihåg första gången jag såg den första videon, det var Thomas som visasde mig den och jag bara kollade på den om och om igen i flera timmar, ren kärlek säger jag bara! 
 
 

♥Natasha Bedingfield-Wild Horses♥


10 Sanningar om mig

- Jag plattar mitt hår varje dag. 
 
- Min favorit maträtt är sushi! 
 
- Jag bor hos min mamma med mina bröder i Solna. 
 
- Jag älskar hästar och fotboll, även fast det inte märks! 
 
- Mitt sovrum är alltid stökigt och bombat med Justin Bieber.. 
 
- Jag är världens spelnörd, jag kan sitta och spela i timmar.. 
 
- Jag har haft en ganska tuff barndom.. 
 
- Jag är född i Åkersberga och har bott där nästan halva mitt liv.
 
- Jag är 1.60 lång :( 

- Jag har världens finaste & underbaraste pojkvän!! 

hello bitcheeeeeees

wazzup? 
 
Själv gör man ingenting, ligger i sängen med datan i knät.. Har skittråkigt faktisk.. Aja idag så har jag vart i skolan, slutade skittidigt så gick till centrum efter och väntade på att Thomas ska sluta, sen så möttes vi och åkte in till stan och handlade lite på Buttrix, eftersom Thomas ska ha spex imorgon! Sen så åkte vi hem till mig och gjorde absolut ingenting, sen vid 20.00 någongång så badade vi, sen åt vi nudlar och han gick hem haha! Skitmysig dag med den bästa! Aja imorgon ska jag och Thomas till stan igen och shoppa lite på Hollister! Det är iallafall hur planerna ser ut just nu, ja.. Det var lite kortfattat alltihoppa men jag uppdaterar mer imorgon om inte idag.. Puss
Thomas spex outfit haha, min jätte bebis! 

Den här låten får mig känna mig trygg..

..Och ja den är från The hungergames! 

...

It rain's in my bedroom, everything is wrong, it rain's when you're here and when you're gone..

Min dag.

Hejsan.. Har inte uppdaterat på sjukt länge men blogg.se funkar inte på mobilen så har inte kunnat blogga i skolan å så, annars har jag glömt.. Kan vara skönt att inte blogga hela tiden.. Aja idag så har jag vart i skolan, slutade 14.00, mötte upp Moa direkt efter och vi drog ner till stallet och myste med hästarna! Moa red också. Först när jag kom till stallet idag så kom jag på hur jävla mycket jag saknar att rida.. Jag red ju förut, för skitlängesen men nu ska jag börja igen! :D haha har snackat lite med Michelle, och vi ska mötas på torsdag och sen så ska vi hem till henne och rida på hennes hästar! :D Kommer bli grymt kul, så sjukt längesen.. Kommer även kolla hur mycket jag fortfarande vågar och kan :) Men iallafall efter stallet så åkte jag in till stan och mötta upp Didrik och Tobbe, skulle köpa fejk beats av honom som Thomas fick haha, så ja när jag kom hem så mötte jag upp thomas och sen har vi bara varit hemma hos mig.. Aja ska uppdatera oftare! Ha det bra!! 



F&S

Fråga: Har du instagram?
Svar: Ja det har jag! Jag heter juliakidrahul
 

The sims

Tjenis penis, just nu sitter jag med lillsyrran och spelar sims haha, vilket liv... Nej men vi har skitroligt, har suttit typ i flera timmar och spelat haha! Nej men efter skolan så åkte jag till stan med Chrille och Filip, vi leta efter en massa kläder och saker till chrille, tog flera timmar... Men när jag kom hem så har jag inte gjort någonting speciellt! Imorgon ska jag träffa Ebba! Vet inte vad vi ska göra... Aja, uppdaterar imorgon och KANSKE ett snabbt ikväll! Puss

Thomas kommer dumpa mig....


Skypish !!

With my boyfriend!! 
Nej men hej allihoppa, moa har precis gått och lagt sig och jag ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag också sova !! Fast ska skypa samtidigt med Thomas!! Imorgon kommer du få en överraskning älskling!! Pusshej 

dagens fail haha

Jag: Vem fan heter Irma???
Moa: du HHAHAHHAH
glömde att jag hette det i mellan namn... 
 
 
 
Ta inte åt dig om du heter Irma.

systrarna sjuk

hejs, sitter just nu hemma i sängen med min lillasyster Moa och Thomas. Jag och Moa är sjuka haha, det var lite det med titeeeeln, nej så vi har vart hemma hela dagen, och moa också. Thomas kom för en stund sen. Har inte riktigt gjort ett piss idag, så vet inte riktigt vad jag ska skriva om haha. Kollade på en film och ett avsnitt av Hollywood fruarna skiten typ, inte ens ett helt haha så jävla tråkigt. Aja uppdaterar väl senare eller imorgon ciiiaaaao bella

♥♥♥♥♥♥♥


världens sötaste pitbull's





Skulle dödaa föör...

en hund.... vilken hund som helst vill jag såklart ha men jag skulle döda för en pomerinian eller en amstaff. Så jävla fiiina! Pugs är också skitsööta! 


Bild 1: 2 stycken Pomeranian 
bild 2 : Pug 
bild 3 : Amstaff. 
Så jävla fina jag vill haaaaaaaaa, me guustaaaaa
 

Lite såhär jag känner.

 
 

-


Hej jag har tråkigt

Ute- eller Hemmakväll: Ute
Sommar eller Vinter: Sommar!?!?!??! 
Vad har du på dig en ledig dag hemma: shorts/mjukisbyxor & t-shirt eller tjocktröja 
Favoritfilm: Never say never. 
Drömväska:  Har ingen 'dröm' haha
Favoritfärg: Lilia. 
Drömprins: Thomas. 
MaträttSushi!! 
FavoritResemålLondon, Spanien, Thailand & USA
Tycker inte om: Bråk med Thomas. 
Favoritdricka: cola light eller cider. 
Vad gör du när du är uttråkadringer thomas.
Vad retar du dig mest påNär det är någonting så sjukt irriterande på en person.. 
LäggdagsNär jag vill..
Nagellack: Lila.
SyskonFör många.. 
Bästa bok du lästVet inte, många.
Favoritparfym: Someday 
Vilken är din bästa egenskap: ingenting.
Senaste köpta skivaBelieve. 
FavoritgodisLösgodis eller choklad.
Bästa kompis: Thomas. 
Favorit bloggar: -
Är du kär? aa
Är du en sportfåne? nej verkligen inte haha
Är du röksugen? nej
Är du trött? njaa.
Är du shoppingsugen? vilken tjej är inte? :$ 
Är du töntig? ni dömer det här.
Är du ressugen? Jaaaa vill till spaniiien 
Är du skolsugen? Aldrig. 
Är du irriterad? ja. 
Är du saknad av nån? varför skulle jag vara det..... 
Smeknamn? Julia
Bästa åldern? när man var liten bebis. 
Hur sminkar du dig? Bara mascara, inget mer typ. ibland eyeliner och dipdye
Hur många timmar sov du inatt? Jag tar inte tid. 
Vilken film såg du senast? Vet faktiskt inte..  
Vilken internetsida besökte du senast? Blogg.se
Vad sa du senast till vem? gå ut ur mitt rum till jim :s  
Vem fick du senast sms från och vad stod det? från thomas o det stod 'snälla älskling, jag mår jätte dåligt över att det är lite konsigt mellan oss, jag vill träffa dig och lösa det här, snälla min ängel:* jag älskar dig och saknar att känna värmen från din kropp...<3'  
Vad gjorde du i går? Skola och sen Thor
Vad har du gjort idag? Vart hemma bara. 
Vad ska du göra idag? Ingen aning. 
Hur många msn-kontaktetr har du? Jag är aldrig inne på msn. 
Vilket land besökte du senast? Spanien
Hur många snälla känner du? räknar inte.
Vad såg du senast på tv? barnkanalen. 
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Har ingen dvd spelare tror jag. 
Senaste köp? Cider
Vad har du för skor? olika men oftast converse 
Vad har du på dig nu? mjukis byxor, linne & thomas tröja
Vilken musik har du lyssnat på idag? en massa
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? tror det.
Vad drack du senast? cider. 
När sjöng du senast? vet inte 
Håller du det städat? Nej men thomas städade mitt rum igår. 
Vad gör dig lycklig? Thomas och mina vänner. Familjen såklart också! 
 
 
Skit tråkigt, sitter hemma och bara deppar, vet att jag har gjort många sånna här men har ingenting annat att göra.. 

Blev ingen mer bloggning igår

Men idag såå !! :)
Igår blev det så att vi drog hem till Thor på kvällen, det var skitkul faktiskt :) Jag sov där med Thomas, Daria, Alice och han så klart, och Sebastian L var med också fast han gick hem vid 2. Så jävlaa lyx för Thor som är 15 och har egen lägenhet... -.- VILL OCKSÅ HA!! fast mamma skulle aldrig låta mig.. Men iallafall, ni skulle fått bilder från igår men jag glömde mobilen hemma när jag drog hemifrån. Just nu sitter jag och skriver ner bra filmer och typ lyssnar på musik, funderar på att faktiskt fixa mig, men jag orkar verkligen inte. Aja ska väl plugga lite spanska eller någonting annat tråkigt. Puss, ska faktiskt försöka uppdatera mycket idag när det endå är helg.. :) 
gammal bild när jag och älskling hade 2 månader typ .